Toimimme yhteistyössä Sambla Group:in kanssa ja markkinoimme Sambla Group:in luvanvaraista lainanvälityspalvelua.

Kilpailuta lainat helposti

Täytä hakemus
Kilpailutamme lainan
Vertaa ja valitse sopivin
Saat rahat tilille

Lainanhakuprosessi on tehty käyttäjälle erittäin helpoksi. Täytä vain simppeli hakemuslomake. Me kilpailutamme lainasi. Hakemus välittyy yli 30 pankille ja rahoituslaitokselle. Voit saada lainatarjoukset nopeasti nähtävillesi ja voit valita itselle sopivimman. Kun kaikki on valmista, laina maksetaan tilillesi.

Vertaa lainoja – säästä koroissa

Arki voi joskus yllättää. Olipa lainan tarpeesi kuinka suuri tahansa, Lainakilpailutus.fi auttaa löytämään kätevästi yhdellä hakemuksella vakuudettoman lainan turvallisesti. Haetpa lainaa vaikka arjen kustannuksiin, kodin kunnostukseen tai vaikkapa uuteen autoon tai sen huoltoon, meiltä löydät lainaa joka tarpeeseen. Lainojen korot ja ehdot vaihtelevat eri lainantarjoajien välillä ja lainaviidakosta voikin olla vaikea löytää itselle sopiva laina. Lainakilpailutus.fi helpottaa tätä prosessia. Sen sijaan, että täyttelisit lainanhakulomakkeita jokaisen pankin ja rahoituslaitoksen sivustoilla erikseen, voit nyt täyttää vain yhden lomakkeen ja me hoidamme loput. Voit saada heti lainatarjouksia eri pankeilta ja voit rauhassa valita sopivimman lainan. 

Erittäin helppokäyttöisen palvelumme avulla voit hakea lainaa  valitsemasi summan, väliltä 2000 – 60 000 euroa ja voit valita maksuajaksi 1-15 vuotta. Kilpailutamme lainan puolestasi usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit varmistua siitä, että voit saada kilpailukykyisen lainatarjouksen avullamme. Lainan kilpailutus on ilmaista ja voit säästää rahaa.

Perusedellytykset lainan saamiselle Lainakilpailutus.fi-palvelussa:

  1. Olet vähintään 20-vuotias
  2. Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
  3. Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Voit saada useita kilpailukykyisiä lainatarjouksia vain yhdellä hakemuksella. Palvelu kilpailuttaa lainat eri rahoitusyhtiöiden ja pankkien välillä, ja vertaa niitä.

Valitse tarjouksista sinulle paras vaihtoehto. Säästät aikaa kun sinun ei tarvitse täyttää kuin yksi lainahakemus. 

Lainan haku on tehty helpoksi

Hae lainaa nyt täyttämällä yllä oleva Lainakilpailutuslomake. Lainakilpailutuksesta voit saada välittömästi lainatarjouksia ja rahat maksetaan tilillesi lainan tarjoajasta riippuen yleensä jopa saman päivän aikana. Valitse vapaasti tarpeisiisi sopiva laina Lainakilpailutuksen avulla. Lainan hakeminen vie vain muutaman minuutin eikä sido sinua vielä mihinkään. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen Lainakilpailutus toimittaa lainatarjoukset sinulle. Lainatarjous saapuu sähköpostiisi ja voit rauhassa tutustua saamiisi lainatarjouksiin. Voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Mukana on yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta, joten meiltä voit saada nopean ja edullisen vastauksen sinulle sopivasta lainasta helposti. 

Lainan kilpailutus on nopea ja vaivaton prosessi. Hakemuksen täyttämisen jälkeen siirryt automaattisesti OmaRahoitu-sivullesi, josta löydät lainatarjouksesi ja voit valita itsellesi sopivan lainan. Lainatarjoukset tulevat minuuttien sisällä – valitse itsellesi paras laina ja toteuta lainahaaveesi.

Yhdistelylaina – lainojen yhdistäminen

Kilpailuta yhdistelylaina. Lainojen uudelleenjärjestely Lainakilpailutuksen avulla.

Onko sinulla kalliita pienlainoja tai useita osamaksusopimuksia? Autamme sinua yhdistämään lainasi edullisemmaksi lainaratkaisuksi.

Lainakilpailutuksen avulla voit hakea yhdistelylainaa. Voit yhdistellä monta pientä lainaasi yhdistelylainalla 60 000 euroon asti.

Lainojen yhdistäminen Lainakilpailutuksen avulla kannattaa. Taloudenpito helpottuu kun jatkossa maksat vain yhtä lainaa, yhtä korkoa ja yksiä lainan kuluja – etkä useita pieniä maksuja. Kilpailuta lainat ja sinulla voi olla mahdollisuus alentaa korkojasi ja näin edelleen säästää rahaa kuukausikustannuksissasi – näin rahaa jää muuhun käyttöön enempi.

Valitse Lainakilpailutuksen lainahakemus-sivulla ”Oletko yhdistämässä lainojasi: Kyllä”, mikäli haet yhdistelylainaa. Voit saada pian parhaat yhdistelylainavastaukset. 

Lainakilpailutus hyödyt

Lainojen yhdistämisen hyötyjä Lainakilpailutus-palvelun avulla ovat mm:

  • Et maksa kuluja useasta lainasta
  • Kuukausimaksut voivat pienentyä
  • Voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa

Miksi kilpailuttaa autolaina?

Autolainatarjous kannattaa hakea Lainakilpailutus-palvelusta jo valmiiksi, kun on ostohousut jalassa ja aika suunnata autokaupoille. Sitten kun se sopiva auto osuu kohdalle, ei tarvitse jäädä miettimään voiko autoa ostaa vaan laina on jo valmiina odottamassa ja sen voi nostaa sitten tarpeen tullen.

  • Lainan kilpailutus aina 60 000 euroon asti
  • Laina-aika voi olla jopa 15-vuotta
  • Auton voi ostaa yksityishenkilöltä tai liikkeessä
  • Auto siirtyy omistukseesi eikä luotonmyöntäjän omistukseen

Tarvitsetko apua lainahakemuksen kanssa? 

Lainakilpailutuksen lainahakemusivulla on käytössä livechat, josta saat apua lainanhakemiseen. 

Lainojenyhdistelylainat ovat yleensä verrattain suuria. Tällöin yhteishakijan kanssa haettu laina voi parantaa mahdollisuuksiasi suurempaan lainaan. 

Täytä lainahakemus huolellisesti, näin voit varmistua että pankin saavat tarkat tiedot taloudestasi ja voit saada oikeanlaisen lainapäätöksen pian.

Lainaa rinnakkaishakijan kanssa

Voit parantaa lainamahdollisuuksiasi hakemalla lainaa yhteishakijan kanssa Lainakilpailutus-palvelussa. Voit hakea lainaa esimerkiksi kumppanin tai puolison kanssa ja parantaa lainansaantimahdollisuuksia. Tällöin voit saada paremmin suuremmankin lainan paremmilla ehdoilla ja edullisemmalla koroilla. 

Rinnakkaishakijasta on apua etenkin silloin, kun tulosi ovat pienehköt tai epäsäännölliset ja jos haet yli 10 000 euron lainaa.

Täytä lainahakemus huolellisesti, näin voit varmistua että pankin saavat tarkat tiedot taloudestasi ja voit saada oikeanlaisen lainapäätöksen nopeasti

Voit löytää parhaan lainatarjouksen

Lainakilpailutus.fi – vertailun huipputeknologia takaa parhaan lainankilpailutuskokemuksen. Olemme tehneet lainan hakemisesta todella helppoa. Olemme karsineet kaiken turhan pois ja jäljelle jää vain yksinkertainen ja selkeä lainanhakuprosessi. Täytä vain yksi lomake lisätietoineen, me etsimme parhaan lainan sinulle – saat useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella, nopeasti ja selkeästi. Tavoitteena on, että löydätte tarpeisiinne sopivan lainatarjouksen avullamme. Meillä on jo tuhansia tyytyväisiä asiakkaita.