Tietoa

Lainakilpailutus.fi helpottaa lainojen vertailua

Kilpailuta lainasi helposti, nopeasti ja maksutta

Mikäli tarvitset lainaa mihin tahansa tarkoitukseen, Lainakilpailutus.fi tulee avuksesi. Lainakilpailutus.fi on täysin Suomalainen lainanvertailupalvelu.

Voit hakea lainaa kätevästi täyttämällä lomakkeeseen tarvittavat tiedot. Tämän jälkeen saat lainatarjouksia useammalta lainantarjoajalta ja voit valita sopivimman lainan.

Tarvitsetko uuden pesukoneen? Haluatko matkalle nopeasti? Lasku myöhässä? Haluatko yhdistellä lainasi? Emme kysele mihin rahasi käytät. Oli tarpeesi sitten suuri tai pieni, voit kilpailuttaa lainat helposti. Kilpailutamme lainat useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Tällä tavoin voit säästää koroissa.

Lainakilpailutus.fi on perustettu vuonna 2016 ja meillä on pitkä kokemus lainanvertailupalveluista. 

Meidän missiona on auttaa suomalaisia raha-asioissa ja haluamme tehdä lainan kilpailutuksen helpommaksi ja nopeammaksi. 

Palvelussamme on nyt mukana yli 35+ pankkia ja rahoituslaitosta joiden kesken lainasi kilpailutetaan. Näin voit todellakin säästää lainakustannuksissasi. 

Palvelu toimii yhteistyössä Sambla Group Oy:n kanssa, joka välittää lainahakemukset eteenpäin. Lainakilpailutus toimii vain markkinoijana Sambla Group Oy:n lainapalvelulle. 

Kaikki yhteistyökumppanit ovat tunnettuja ja vakavaraisia lainanmyöntäjiä ja heillä on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä.

Lainakilpailutus.fi yhteistyökumppanit