Kulutusluotto netistä – hae tästä:

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on laina, jota haetaan yleensä arjen peruskustannuksiin. Jos esimerkiksi pesukone hajoaa tai haluaa ostaa jotain isompaa tai vaikka tehdä remonttia asunnossa, voi kulutusluotto tuoda oivan avun tähän tarpeeseen.

Paras kulutusluoton lainantarjoaja – vertailu ja kilpailutus

Netissä on pilvin pimein lainantarjoajia ja pankkeja, joilla jokaisella on oma lainahakuprosessi. Lainakilpailutuspalvelun avulla voit kilpailuttaa nämä miltei kaikki pankit ja rahalaitokset keskenään ja voit valita itsellesi sopivimman kulutusluoton tarjoajan.

Lainojen vertailu ja kilpailutus todella kannattaa, sillä voit säästää rahaa lainan hinnassa.

Kulutusluotto on laina, joka ei tarvitse vakuuksia. Et tarvitse siis panttia eli esimerkiksi asuntoa vakuudeksi lainallesi. Se on laina tarpeisiisi. Kulutusluotosta puhutaan yleensä melko pienissä lainoissa, mutta meidän kautta voit kilpailuttaa kulutusluotot jopa 60 000 euroon saakka.

Kulutusluoton saamiseen vaikuttaa esimerkiksi hakijan taloudellinen tilanne eli tulot. Joka pankki arvioi hakijan maksukyvyn erikseen ja lainasummat mitä tarjotaan voivat vaihdella.

Kulutusluotto voi sopia sinulle jos tarvitset lainaa väliaikaisesti johonkin tarpeeseen. Arvioi maksukykysi, että pystyt maksaman lainan kuukausierät takaisin pankille tai rahoituslaitokselle.

Vertaa korkoja

Kannattaa verrata lainojen todellista vuosikorkoa, näin voit nähdä millaiset kustannukset lainasta syntyy kuukausitasolla. Vertaile myös muita lainan kuluja niin saat näkemyksen kuluista paremmin.