Hae yhdistelylainaa

Yhdistä lainasi ja säästä jopa satasia

Mikäli useita jättikorkoisia pieniä lainoja, luottokorttivelkoja tai osamaksusopimuksia on kertynyt, niiden yhdistäminen voi olla erittäin järkevää. Pikalainoista ja luotoista joutuu usein maksamaan isoja korkoja ja hoitomaksuja. Lainojen yhdistäminen voi tuoda toivottua apua talouden hallintaan ja voit säästää tuntuvia summia. Lainojen yhdistäminen on kustannustehokas tapa hoitaa raha-asioita

Säästä koroissa ja kuluissa

Kun pieniä lainan takaisinmaksueriä on huomaamatta kertynyt maksettavaksi paljon, ei arjen peruskuluihin välttämättä jää tarpeeksi rahaa. Voi olla viisasta yhdistää useat luotot yhdeksi lainaksi.

Suuremman yhdistelylainan korko on todennäköisesti reilusti alempi, maksuehdot paremmat ja talouden ennakointi helpompaa.

Vaikka velkasumma ei pienene lainojen yhdistämisessä, lainanhoitomenot laskevat huomattavasti. Lisäksi yhdistelylainan korko on kulutusluottoa alhaisempi.

Valitsemalla pitkän laina-ajan, kuukausittainen lyhennyssumma on pienempi ja antaa talouteen joustovaraa.

Lainan kilpailutus kannattaa

Lainoja kannattaa verrata todellisen vuosikoron perusteella. Todellinen vuosikorko ilmaisee lainan kokonaiskustannukset vuotuisena korkona. Kun todellinen vuosikorko on alhainen ja kuukausittainen maksuerä on järkevä suhteutettuna omiin kuukausituloihin, voi lainat yhdistää hyvillä mielin.

Yhdistä lainasi Lainakilpailutuksen avulla

Yhdistelylainaa voi hakea Lainakilpailutus.fi-palvelun avulla helposti täyttämällä alla oleva lomake. Yhdistelylainaa voit hakea 2000 – 60 000 euroa ja valita sinulle sopivimman laina-ajan.

Kilpailutamme lainan useiden pankkien ja lainantarjoajien kesken, joten voit saada kauttamme erittäin hyvän lainatarjouksen.

Lainan hakeminen ei sido sinua vielä mihinkään, ja voit rauhassa tutustua saamiisi lainatarjouksiin.

Lainaesimerkki: 10 000 € 5 vuodelle, korko 12,6 %, tod. vuosikorko 14,9 % ja avausmaksu 95 €, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, yht. 13 958 € eli 233 €/kk.